Saturday, June 29, 2013

Kalah dengan bulan puasa? Nak kekal bertenaga? Nak ajar anak2 first time puasa?

Ada sesetengah orang ni, memang kalah betul dengan bulan puasa. Kalau x sahur, memang xleh nak tahan sampai petang, sahur kena makan nasi..sebeban plak tu..macam2 lagi la, contoh terbaik kat rumah aku ialah mama & tikah..memang parah kalau bulan puasa. Naqib pun lagi tahan..hahahah

So, sempena bulan puasa dah dekat ni, aku nk shorkan set untuk orang2 yang nak kekal kenyang, bertenaga sampai ke petang. Ye la, selalu je jadikan alasan puasa untuk duduk diam, x buat apa2 kan..Cube try set "Mighty 3 Gem" ni..dalam set ni ada ESP Soy Protien, Mealshake ngan Performance.
Sangat sesuai utk ibu2 yang menyusukan bebi & takut bekalan susu berkurangan..(cam ade pengalaman plak kan.. :p)
Sesuai jugak utk ibu2 yang nak mengajar anak2 berpuasa, tak la lembik je budak2, tengok pun kesian..Yang penting, rase pun sodappppppp =D


  **Tapi sayangnye Mealshake dah out of stock sbb promosi baru2 ni, mid of July baru ada balik kot
ESP ngan Performance pun cukup bagus dah, untuk yang x sempat nk beli Mealshake**







ESP + Performance Drink = RM233.. PM untuk harga sepesel..seriously special..bukan kurang RM10/20 ringgit je ni.. =P

Kelebihan ESP : Membekalkan protien berkualiti tinggi dan kalsium pada badan. Susu ibu, komponen utamanya adalah protien, kalsium dan air. Jadi, pengambilan ESP secara konsisten adalah sangat membantu para ibu.

Kelebihan Performance Drink :Membekalkan tenaga serta merta dan berpanjangan tanpa menganggu gula dalam darah. Istimewanya tentang PD, dengan minum PD..ia mengelakkan badan kita daripada kekurangan air berlebihan sepanjang berpuasa. 


Kalau berminat utk menadapat produk2 ni, baik cepat sebelum semua out of stok pulak..
Lagi seminggu nak puasa ni, mari bersedia utk menajalani bulan puasa dgn penuh bertenaga..yeayyyy
Nak beribadah di siang hari pun xde hal la kan, bertenaga sampai ke petang..
Kalau berminat nak cuba set ni, boleh la PM details kat bawah ni..=D




1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)